Heb jij ook altijd moeite met verzinnen wat je gaat eten? Ik wel in ieder geval. Iedere dag weer iets anders vind ik soms erg lastig. Ik ga toch al snel in mijn vaste patroon en vaste favorieten. Daarom zijn nieuwe recepten bij mij altijd welkom! In dit magazine Dineren van Oersterk staan heerlijke recepten die je genoeg variatie geven in je voedingspatroon.

Eerste indruk Oersterk Dineren magazine

Ik had al eens het Oersterk Ontbijt magazine gekregen en hier was ik zeer tevreden over. Het Dineren magazine ziet er ook weer prachtig uit. Een mooi magazine, wat echt stevig is gemaakt en dus bedoeld is om heel lang te gebruiken.

Oersterk magazine dineren

De inhoud

Naast wat algemene informatie over waarom rund en varken niet onder optimale voeding valt is er ook informatie te vinden over de avocado en seizoensgroenten en natuurlijk 17 gevarieerde recepten. Van salade tot ovenschotel.

Mijn ervaring

Ik heb tot nu toe de vispakketjes en de kip uit de oven geprobeerd. De recepten zijn duidelijk geschreven en dus goed te volgen.

Zeevispakketjes

Oersterk magazine dineren recept zeevispakketjes

De zeevispakketjes moesten bij ons wat langer in de oven om gaar te worden, maar toen ze eenmaal gaar waren vond ik het heerlijk! Ik had het gemaakt met kabeljauw. Er zit ook witlof door en dit eten wij eigenlijk altijd alleen los en nooit ergens doorheen, dus dit was een welkome verrassing om ook eens witlof op een hele andere manier te eten. Naast natuurlijk de broccoli, courgette en bosui die er ook in zitten.

zeevispakketje

Kip uit de oven

Frank vind olijven niet lekker dus die werden vakkundig in de ovenschaal achtergelaten, maar de kip was lekker en ook de groenten erbij waren lekker gaar. De kip kwam trouwens van Grutto.com, waar ik ook een review over schreef en ook een link met 5 euro korting! Hierbij hadden we ook een puree gemaakt van zoete aardappel, die ook in dit magazine staat. We bleken ineens geen stamper te hebben, ik ben niet zo van de stamppotten, maar met een vork kan je de aardappels ook prakken tot een soort puree. 😉

Kip uit de olijven met zoete aardappelpuree

Conclusie

Voor wie op zoek is naar meer inspiratie voor het avondeten is dit magazine zeker een aanrader. Naast de 2 recepten die ik heb geprobeerd ga ik er nog veel meer proberen. Ik ben heel benieuwd naar de preischotel!

Richard de Leth heeft ook een gloednieuw boek! Lees snel verder in mijn review over Zielsgelukkig is kerngezond.

Kan je geen genoeg krijgen van boeken over gezonde voeding en lifestyle? Kijk dan ook eens bij de boeken in de Natuurlijk Linda shop! 😀

Review Oersterk Diner magazine
Getagd op:                 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *