Je bent terecht gekomen bij de privacyverklaring van NatuurlijkLinda.nl. Dit is de blog van Linda van der Graaf uit Maassluis. In deze privacyverklaring leg ik uit welke persoonsgegevens ik verwerk en waarom ik dat doe. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen via natuurlijklinda@gmail.com.

Persoonsgegevens die ik verwerk, waarom en welke bewaartermijn ik hanteer

  • Wanneer u een reactie plaatst onder een blog op mijn website zal uw naam, e-mailadres, eventuele website, jet IP-adres en de inhoud van het bericht voor mij zichtbaar worden. Deze gegevens zullen bewaard blijven totdat u de reactie verwijdert of totdat ik het bericht verwijder.
  • Als u mij een e-mail stuurt zal ik uw e-mailadres, naam en de inhoud van de e-mail zien. 1 keer per jaar verwijder ik alle e-mails van een jaar of ouder.
  • Wanneer u zich inschrijft voor de nieuwsbrief zal uw naam, e-mailadres en IP-adres zichtbaar worden. Ik heb hierbij een commercieel belang om dit te gebruiken om u te informeren over diensten en nieuwe berichten van mijn kant. In iedere e-mail staat een uitschrijf knop, waarmee u zich ieder moment kunt uitschrijven voor het ontvangen van de nieuwsbrief.
  • Om facturen te maken verwerk ik uw naam, e-mailadres, factuuradres en klantnummer. Deze gegevens heb ik nodig om betalingen te verwerken. Voor de belastingdienst moeten deze gegevens 7 jaar bewaard blijven. Daarna zal ik deze verwijderen.
  • Met statistiekprogramma’s als Google Analytics en de statistieken van hostingprovider Mijndomein kan ik zien welke pagina’s worden bekeken. Dit gebruik ik om te kijken hoe het verkeer op mijn website plaatsvindt en zo mijn website te optimaliseren. Hier heb ik een commercieel belang bij. Ik zie hierbij echter geen persoonsgegevens. Deze diensten hebben van mij geen toestemming gekregen om uw gegevens te delen met anderen.

Extra benodigde gegevens voor het geven van een voedingsadvies

Om een goed voedingsadvies te kunnen geven zal ik ook vragen naar de volgende gegevens:

Lengte, gewicht, beroeps- en sportactiviteiten, kinderen, burgerlijke staat, gewrichtsproblemen, blessures, chronische aandoeningen, medicijngebruik, advies arts, psychische gesteldheid, dieetverleden, gezondheidsverleden, fysieke conditie, alcoholgebruik, voedingssupplementen, voedingsgewoontes, sportief verleden, roker, doelstelling

Nieuwsbrief via Mailchimp

De e-mailadressen voor het versturen van de nieuwsbrief worden verzameld met Mailchimp. Binnen Mailchimp kan ik uw naam en e-mailadres zien en op welke nieuwsbrief er is ingeschreven en welke nieuwsbrief is geopend. Deze informatie gebruik ik om te kijken welke onderwerpen wel en niet in de smaak vallen. Voor hun privacyverklaring verwijs ik u naar de website van Mailchimp.

Cookies

Een cookie is een klein bestandje dat door deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf van de computer wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan weer naar deze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt.

Google Analytics en Google AdSense

Deze website plaatst cookies van Google. Dit doe ik om te kunnen bekijken hoe bezoekers de website gebruiken en om wat inkomsten uit de website te halen om de kosten te dekken. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe deze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan mij te kunnen laten zien en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google zal de verkregen informatie enkel met derden delen wanneer zij hiertoe wettelijk verplicht worden of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Het IP-adres van uw computer wordt geanonimiseerd. Google heeft van mij geen toestemming gekregen om informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Google is een Amerikaans bedrijf en slaat de door haar verzamelde informatie op in Amerikaanse servers. Voor meer informatie over het beleid van Google, verwijs ik u naar de website van Google.

Social media knoppen

Omdat het voor u zo makkelijk mogelijk moet zijn om mijn blogs te delen op social media heb ik een aantal social media buttons verwerkt. De meeste social media kanalen werken met cookies. Ik heb geen invloed op hoe zij de cookies plaatsen. Lees de privacy verklaringen van de betreffende social media kanalen om te weten wat zij met de verzamelde informatie doen.

Affiliate partners

Ik werk met een aantal affiliate partners, zoals Bol en Coolblue. Dit doe ik om de websitekosten te dekken en producten te kunnen kopen om reviews over te schrijven. Hierbij wordt alleen gebruik gemaakt van een cookie, die geplaatst wordt door de partner. Ik heb hier dus geen invloed op. Ik kan alleen zien op welke links wordt geklikt. De gegevens die worden verstuurd, zijn niet terug te herleiden naar uw persoon. Ik verwijs u naar de betreffende bedrijven voor hun privacyverklaring.

Cookies uitschakelen en verwijderen

U kunt cookies uitschakelen en verwijderen via uw browserinstellingen. In de help-functie van uw browser kunt u vinden hoe u dit kunt doen.

Recht op inzage, wijziging of wissen

U hebt altijd recht op inzage, wijziging of wissen van persoonsgegevens. Stuur hiervoor een e-mail naar natuurlijklinda@gmail.com. Om te kijken of u echt degene bent die u zegt te zijn kan het zijn dat ik u vraag om een foto van uw paspoort.

Gegevens delen met anderen

Ik deel uw gegevens nooit met derden, tenzij dit wettelijk noodzakelijk is.

Klacht indienen

Wilt u een klacht indienen over de manier waarop ik uw persoonsgegevens bescherm? Dat kan via de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

 

Deze privacyverklaring kan ieder moment wijzigen, doordat ik wijzigingen in mijn beleid kan maken. Ik raad u dus aan deze privacyverklaring regelmatig te bekijken.