Hi! Leuk dat je op mijn website bent beland!

Natuurlijk Linda

NatuurlijkLinda.nl inspireert jou om gezonder te gaan leven, met behulp van gezonde voeding, en maakt jou ook bewust van hoe je je lifestyle kunt veranderen, waardoor je meer uit het leven kunt halen. De natuur speelt een grote rol in mijn leven, daar word ik heel blij van! Met een combinatie van voeding, mindset, beweging en de natuur kan jij een betere versie van jezelf maken. Dat is waar ik over schrijf.

Lifestyle

Binnen een gezond leven vallen ook veel vormen van beweging, zoals yoga en wandelen in mooie gebieden. Ook kan je, door anders te denken, je mindset veranderen en zo een gelukkiger leven hebben. Klik snel hier om de blogs te lezen die over dit onderwerp gaan.

Reizen

Lees ook alles over onze reizen om inspiratie uit te halen voor jouw volgende reis! Ik probeer, samen met mijn vriend, zo vaak mogelijk een mooie reis te maken. Zolang de vakantiedagen, gezondheid en financiën het toelaten gaan we zo vaak mogelijk weg naar de mooiste landen. Tijdens het reizen gaan we vaak naar landen waar we op zoek kunnen naar dieren, maar we vinden het ook geweldig om gewoon te kunnen wandelen door de mooie natuur en soms gewoon even te zijn en niks te doen. Ook is het goed om zo nu en dan eens andere culturen mee te maken en te beseffen dat we het in Nederland nog niet zo slecht hebben, omdat het in andere landen er vaak toch bijzonder aan toe gaat. Ik vind het leuk om mijn ervaringen onderweg te delen, dus ik hou altijd een reisverslag bij. Wie weet breng ik jou op een idee om ook naar een land te gaan waar wij zijn geweest. Verder deel ik tips over landen waar we zijn geweest. Ook wil ik laten zien hoe mooie natuurgebieden Nederland heeft. Want soms hoef je niet zo ver weg om toch even het idee te hebben dat je echt weg bent!

Natuurvoedingsadviseur

Sinds 2013 ben ik gezond gaan eten, omdat ik klaar was met het almaar moe zijn. Omdat ik soms niet goed uit kon leggen waarom ik dat nou deed ben ik de opleiding tot Natuurvoedingsadviseur gaan doen. In oktober 2015 heb ik dit afgerond. Vervolgens heb ik in juli 2016 ook de cursus “Orthomoleculaire voeding voor kinderen” afgerond. Bewust met voeding omgaan heeft mij zoveel gebracht! Geen darmklachten meer, meer energie, minder nek- en gewrichtspijn, dikker haar en ga zo nog maar even door. Nu wil ik dus heel graag andere mensen helpen dezelfde effecten te bereiken als ik. Het zou fijn zijn als ik andere mensen kan helpen energieker te worden, fitter, zonder vage klachten en pijntjes! Ik hoop dat ik met mijn website veel mensen kan inspireren het ook eens te gaan proberen. Daarom schrijf ik over gezonde voeding in mijn blogs en ik geef ook voedingsadviezen. Klik hier door voor de mogelijkheden om een voedingsadvies te krijgen.

Samenwerkingen

Spreekt mijn website jou aan en wil je dat ik bijvoorbeeld producten test, een review schrijf over jouw boek of een gesponsorde blog plaats? Neem gerust contact met mij op als je denkt dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen! Kijk even op samenwerkingen pagina voor verdere details.

Wil je niks missen van wat ik deel, like dan ook mijn Facebookpagina!

En dit ben ik!

Ik ben Linda van der Graaf, de persoon achter Natuurlijklinda.nl. Ik woon met mijn vriend in Maassluis en ben daar ook geboren in 1985. Ik heb een fulltime baan (even een half jaartje 32 uur nu) als research analist bij een universitair medisch centrum. Hier doe ik onderzoek naar verschillende hersenziektes, op het moment vooral naar de ziekte van Huntington. In mijn vrije tijd ben ik veel met deze website bezig en het liefst zo veel mogelijk buiten in de natuur!