Maandelijks schrijf ik een column op zondag op Maassluis.nu, de website van de plaats waar ik woon. Hieronder zie je alle columns op een rijtje.

 • door Linda van der Graaf
  Hoe is het met jouw tuin en dak? Valt er winst te behalen door wat meer groen te introduceren? Of is het juist al heel groen bij jou? Een leuk duwtje in de rug is de prijsvraag voor meest regenbestendige voortuin.
 • door Linda van der Graaf
  Het schijnt dat de voedselbank hier blij van wordt, want die gaven aan dat zij tekort hadden door het gehamster. Dus misschien willen zij ze wel hebben.
 • door Linda van der Graaf
  Ik heb al 7 weken veel te veel tijd. Dan word ik vanzelf aan het denken gezet en een ding waar ik weer meer over na ben gaan denken is waar ons eten vandaan komt.
 • door Linda van der Graaf
  Het lijkt wel alsof iedereen nu zijn kans grijpt om eindelijk eens het huis te schilderen of onzinnige dingen te gaan schuren of met de hogedrukreiniger aan de gang te gaan. Niet normaal, wat een herrie ineens de hele dag! Ik probeer (zo nu en dan) te werken mensen!
 • door Linda van der Graaf
  Soms leek het een ware dierentuin waarin ik beland was. Van de duif naar de dolfijn en van de kat naar de koe, je kan het zo gek niet bedenken of het dier komt wel een keer langs.
 • door Linda van der Graaf
  Maar dit ligt toch wat anders dan ik dacht. Mensen van grofweg 45 jaar en ouder kijken eerst wat raar, zo van “Hé, ze zegt iets”, maar zeggen vervolgens wel gedag terug en glimlachen vaak zelfs.
 • door Linda van der Graaf
  De reden dat ik geen zin heb in getetter naast me over, om maar iets te noemen, dat ziekenhuispatiënten zo enorm irritant zijn en niet begrijpen hoe het systeem werkt en verhalen over katheters en plaszakken. Ik hoef dat echt niet te horen…
 • door Linda van der Graaf
  Alsof ik de berichten heb gemist dat er een nieuwe hongerwinter zijn intrede heeft gedaan en ik eigenlijk zou moeten hamsteren. Karren zoals ik mij het resultaat voorstel van een minuut gratis shoppen.
 • door Linda van der Graaf
  Ik merk wel dat het steeds meer geaccepteerd wordt en zelfs wordt overgenomen door de grootste tegenstanders van toen ik ermee begon. Wie weet. Ik blijf hopen en probeer iedereen te overtuigen hetzelfde te doen. Doe jij ook mee?
 • door Linda van der Graaf
  Het verschil tussen de metro/trein vergeleken met de auto is dus 5 euro per maand en in de benzinekosten zit ook het verbruik in mijn vrije tijd. Dus metro/trein en auto zijn grofweg net zo duur te noemen, met de auto net iets goedkoper.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *