Wil jij een samenwerking met mij aangaan, een gastblog van mij op jouw website plaatsen of een product door mij laten testen? Neem contact met mij op via e-mail (info@natuurlijklinda.nl).

Ter info: Ik heb op mijn website bijna 4000 unieke bezoekers per maand en, op het moment van schrijven, 389 Facebookvolgers.

Testen van producten in opdracht

Natuurlijk vind ik het ook superleuk om producten of boeken te testen in opdracht! Ik heb deze website vooralsnog als hobby, dus het moet vooral leuk zijn. En ik vind het super leuk om nieuwe dingen te proberen! Dus heb jij een product, een boek of een dienst die binnen mijn onderwerpen valt, dus binnen de voeding, lifestyle, natuur of reizen? Ik wil ze heel graag proberen! Onder 1 voorwaarde, ik geef altijd mijn eigen mening! 😉 Vind ik het niks, dan schrijf ik dat ook. Gelukkig vind ik niet veel stom of vies. 😉 Durf jij het aan? Neem snel contact met mij op en dan komen we er vast uit! Een voorbeeld vind je hier, van de theeën van Nicole’s Choice.

Gesponsorde blogs

Gesponsorde blogs zijn ook mogelijk. Neem contact met mij op als je een goed idee hebt. Ook gesponsorde blogs schrijf ik altijd zelf en ik zal geen dingen schrijven waar ik zelf niet achter sta. Blogs geschreven door de opdrachtgever wil ik niet op mijn website plaatsen, omdat ik ten alle tijden alleen mijn manier van schrijven op mijn website wil, tenzij het een gastblogger betreft.

Natuurlijk Linda op andere websites

Ik heb een aantal gastblogs geschreven of mocht mijn website promoten op onderstaande websites.

Mountainreporters

Ik mag mijzelf mountainreporter noemen voor Mountainreporters.com. Inmiddels heb ik hier al een aantal gastblogs geschreven, die je hier kunt bekijken.

Voigt Travel

Onze reis naar Lapland deden wij met Voigt Travel en ik mocht mijn reisverslag bij hen op de website plaatsen. Met dit reisverslag heb ik zelfs een reischeque gewonnen! Ook sta ik met mijn website in het rijtje van Laplandreizigers.

Riksja Canada

Op de website van Riksja Travel mocht ik een teaser plaatsen naar mijn reisverslag van Canada.

Maandelijkse columns op Maassluis.nu

Vanaf mei 2019 schrijf ik iedere maand op zondag een column op de website Maassluis.nu. De website van Maassluis, de plaats waar ik woon.