Over NatuurlijkLinda.nl

De belangrijkste onderwerpen op NatuurlijkLinda.nl zijn gezonde voeding, lifestyle, mindset, natuur en reizen. Een belangrijke boodschap hierbij is dat het geen stress mag opleveren, het hoeft allemaal niet perfect en het moet leuk blijven om het vol te houden!

Op dit moment komen er 5300 unieke bezoekers per maand op deze website. De doelgroep zijn vrouwen van 20-45 jaar die gezond willen leven en goed voor zichzelf willen zorgen. Zich willen blijven ontwikkelen, maar geen zin hebben om uren in de keuken te staan.

Op Facebook heeft Natuurlijk Linda meer dan 420 volgers. Op Pinterest trekken de pins van Natuurlijk Linda op dit moment 1800 kijkers per maand.

Over Linda

Linda van der Graaf (1985) is de persoon achter Natuurlijk Linda. Ze heeft de opleiding tot Natuurvoedingsadviseur afgerond naast haar “gewone baan” als research analist bij een universitair medisch centrum. Daarnaast is zij ervaringsdeskundige op het gebied van gezonde voeding en het lekker in je vel zitten als gevolg daarvan. De zoektocht die zij zelf ervaart in de balans krijgen in het gezonde leven deelt zij op deze website om andere vrouwen te inspireren ook goed voor zichzelf te zorgen en meer rust te krijgen in hun drukke leven.

Samenwerken?

Samenwerkingen zijn natuurlijk super leuk! Hoe meer samenwerkingen, hoe meer mensen we samen kunnen bereiken om zich beter te gaan voelen met de tips en informatie op NatuurlijkLinda.nl

Mogelijkheden

  • Productreview
  • Gesponsorde blogs
  • Plaatsen van links in bestaande blogs

Op NatuurlijkLinda.nl staan alleen blogs die door Linda zelf geschreven zijn. Dit omdat dan de taal van de blogs altijd hetzelfde is en dit herkenning oproept bij de lezer. Alleen als een samenwerking relevant is voor NatuurlijkLinda.nl en binnen de onderwerpen van de website valt zal hierop in worden gegaan.

Alle samenwerkingen zullen ook gepromoot worden op Facebook, Pinterest en Instagram.

Wil je meer informatie over samenwerkingen of heb je andere vragen? Stuur dan even een mailtje naar info@natuurlijklinda.nl.

Actuele statistieken zijn te vinden in de mediakit via Linkpizza.

KVK-nr: 76257746

BTW-nr: NL003066832B32