Er is weer een nieuwe Jouwbox uit! Na het succes van de review van Jouwbox 4 mocht ik nu ook de nieuwe Jouwbox 5 reviewen. Super leuk! Ik hou van goodies! 😀 Ik neem je weer mee door de box en onderaan de blog vindt je ook een kortingscode. 😉

Jouwbox5

Lekker eten

In deze box allereerst iets wat je kunt gebruiken bij je avondeten of je lunch, biologische quinoa van Lassie! Quinoa eten wij vaker en het was op, dus dit pak komt supergoed van pas. Je kunt het gebruiken in plaats van pasta of rijst. Quinoa bevat veel eiwitten en weinig koolhydraten en is daarmee dus super gezond.

Nog een bekende voor mij, biologische cacao nibs van Mattisson. Super lekkere magnesiumbommetjes voor bijvoorbeeld door je geitenyoghurt of je kunt ze ook door je smoothie mixen om een bite te krijgen of meebakken in een bananenbrood. Ik vind deze van dit merk de lekkerste die ik tot nu toe heb geprobeerd, daarom koop ik deze vaker.

Jouwbox 5 quinoa cacao nibs

Lekker snacken

Ook in deze box weer 2 heerlijke snacks! De breakfast balls van The Protein Ball co. kende ik niet, maar ze zijn echt heel lekker. Er zit haver in verwerkt, vandaar dat deze als ontbijtballetjes weggezet worden denk ik. Verder zitten ze vol eiwitten en vezels, dus een lekkere start van de dag, waar je wel even op vooruit kan. Bij mij hebben ze het ontbijt alleen niet gehaald. 😉 Toen ik ze ging testen om dit te schrijven waren ze ineens heel snel gesneuveld als tussendoortje.

Met de repen van Nakd ben ik bekend, ik koop deze vaak voor nood voor onderweg of voor op reis. Deze repen bestaan alleen uit pure ingrediënten, zonder toevoegingen, daarom ben ik fan. Ik vind veel smaken lekker van deze repen en ook de pecan pie vind ik heel lekker! Deze gaat mee naar Spitsbergen, samen met zijn broertjes die ik al had gekocht.

jouwbox 5 nakd repen breakfast balls

Lekker poetsen en sprayen

De actieve kool tandpasta van My magic mud doet mij denken aan Expeditie Robinson, waar ze ook hun tanden “poetsen” met houtskool. Het zou alle verkleuringen in je tanden laten verdwijnen en zo je tanden witter maken. Aangezien ik een aantal kunsttanden heb en ik niet weet wat deze tandpasta daarmee doet durf ik het niet te testen. Ik zal mijn vriend vragen of hij het een keer wil proberen. 😉

Dan in deze box een cosmeticaproduct! Een eyeprimer van Creative cosmetics. Deze kan op de oogleden gesmeerd worden om daar overheen oogschaduw te doen. Ik gebruik eigenlijk bijna nooit oogschaduw. Ik heb geprobeerd hoe het werkte, maar ik vond het niet fijn. Misschien heb ik de goede kwastjes niet om dit op je ogen te smeren. Mijn nagels zijn niet eens super lang, maar toch te lang om met mijn vinger iets eruit te halen zonder dat het ook onder mijn nagel zit. Verder vind ik het slecht uitsmeerbaar. Ik ben bang dat ik dit product niet ga gebruiken.

Ook in deze box zit weer een spray (de magnesiumspray van de vorige box is net van de week op gegaan!). De restoring spray van Piroche cosmétiques. Voor na het sporten, maar ook gewoon als je wat stramme spieren of opgezwollen voeten te behandelen. Ik had opgezwollen voeten met de warme vorige week en toen werkte het inderdaad! Een paar dagen terug had ik ineens (weer) verkrampte ribspieren, waardoor ik niet kon ademen zonder heel veel pijn. Toen heb ik het ook geprobeerd met deze spray, maar deze verkramping was toch wat te heftig om hiermee te verhelpen helaas. Het voelt wel lekker aan, het gaat wat tintelen en wordt koud en bij gewone rug- of nekpijn werkt het wel heel goed. Ook mijn vriend had er profijt van met zijn rug na het tuinieren. Met mijn regelmatige pijntjes gaat deze spray vast op raken. 😀

Lekker smeren

Als laatste nog 4 tubes om lekker te smeren. Allereerst het detox purifying recovery masker van Mudmasky. Deze krijg je overigens alleen als je member wordt van Jouwbox. Het masker wordt vers gemaakt en is daardoor ook beperkt houdbaar (deze is 3 maanden houdbaar). Door de pH van 5,5 helpt het je huid te resetten en te ontdoen van toxinen en bacteriën. Het masker smeert makkelijk uit over het gezicht. Ik gebruik nooit een masker, maar ik vond dit wel lekker om eens te doen!

Voor na het masker is er het Aftermask vitamin serum van Mudmasky. Deze smeert echt super lekker en is heel fris en zeker na het masker is dit heerlijk! Het lijkt een grote tube, maar hij zit wel maar voor de helft vol. Je hebt alleen niet zo veel nodig, omdat het goed uitsmeert. In tegenstelling tot een dagcrème verstopt dit serum de poriën niet en is het dus een goed idee om deze na een masker te gebruiken.

jouxbo5 mudmasky masker serum seacret bodylotion zonnebrandcreme oh-lief

Ook zit er nog een lief tubetje zonnebrandcrème van Oh-lief natural products in de Jouwbox. Het ruikt een beetje apart, maar niet vies en het smeert lekker weg. De kokosolie en granaatappel- en wortelextract in deze crème helpt beschermen tegen de vrije radicalen die door de UV stralen worden veroorzaakt. De zink oxide helpt beschermen tegen UVA en UVB stralen. Het is een goed tubetje om in mijn tas mee te nemen, al verbrand ik niet zo snel, dus gebruik ik in Nederland eigenlijk heel weinig zonnebrandcrème. Dit tubetje mag sowieso mee naar Lapland!

En dan als laatste de grootste tube in de Jouwbox, melk en honing bodylotion van Seacret. Het bestaat uit dode zee mineralen en andere natuurlijke ingrediënten, wat de huid heerlijk hydrateert. Ik vind het erg lekker ruiken en het smeert ook super. Het trekt snel in, dus je kunt je bijna meteen erna aankleden. Deze ga ik zeker opmaken!

Tot slot + kortingscode

Ik vind het weer een geslaagde Jouwbox! Veel producten ga ik zeker gebruiken. De waarde van deze box is €147,50, maar je kunt de Jouwbox aanschaffen op Jouwbox.nl voor €45,- wanneer je hem eenmalig wilt. Als je member wordt krijg je ieder kwartaal de nieuwe box opgestuurd voor €39,- en dan krijg je deze keer dus ook het Mudmasky masker erbij! Met de kortingscode JouwBox5 krijg je €5,- korting! Geldig op de eenmalige box en op de memberbox, dus bestel hem snel op Jouwbox.nl!

Review Jouwbox 5, verantwoorde goodiebox!
Getagd op:                        

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *