Vorige week vertelde ik over de corticosteroïden injectie die ik kreeg tegen de pijn in mijn stuitje. Ik heb zoveel meelevende berichten gekregen dat het mij wel aardig leek om deze week dan even te laten weten hoe het nu gaat. 😀

Afgelopen weekend ging langzaamaan het vervelende gevoel in mijn benen weg. Ik heb vaak kramp in mijn benen en ik heb nog een tijdje spierpijn gehad in mijn billen. Vandaag voelen mijn billen en onderrug toevallig ook helemaal niet fijn. Misschien omdat ik vandaag niet veel gelopen heb op mijn werk. 🙁 Die kramp zal wel komen doordat ze die injectie natuurlijk toch door je spieren heen prikken en dat geeft vast een behoorlijke klap op je spierweefsel. Dit zal wel even nodig hebben om weer helemaal relaxt te worden, maar gaat ongetwijfeld vanzelf weer weg!

Ik merk ook al de hele week dat mijn buik enorm onrustig is… Krampen zo nu en dan en mijn buik is behoorlijk opgezet. Meteen na de injectie had ik ook al rommelende ingewanden, dus ik denk dat die injectie wel een effect heeft op mijn darmen. Ik hoop dat dat snel weg gaat, want dit is echt niet lekker.

Ik denk dat zondag de verdoving wel zo’n beetje helemaal uitgewerkt was en ik merkte toen dat mijn stuitje weer wat gevoelig werd. Ik was dus even bang dat dit het dan was en dat nu de pijn weer terug zou komen.

Afgelopen maandag voelden mijn benen weer prima, dus ik ben maar gewoon naar de Club Yoga gegaan (Lijkt op Body Balance, maar dan van een andere club). Wat ik niet kon doen heb ik gewoon niet gedaan. 😀 De rugoefeningen waren niet best haha. Dan blijkt ineens dat je je billen daarbij onwijs aanspant en dat was nou net wat niet ging! 😉 Buikspieroefeningen gingen ook niet best en te ver voorover buigen gaat pas sinds gisteren weer echt goed, dus dat heb ik ook maar even wat minder gedaan! Verder ging het supergoed! En ik merkte ook dat mijn gekneusde ruggenwervel veel minder pijn deed! Wie weet is het een bijeffect van de injectie. Mij hoor je niet klagen in dat geval. 😉

Woensdag ben ik naar de yoga/meditatie gegaan en normaal had ik daar wel bepaalde houdingen die sowieso zeer deden. Al was het maar iets stoms als op het meditatiekussentje zitten en rechtop rollen vanuit liggen. Normaal beet ik dan even op mijn tanden en ging ik er doorheen, maar nu verwachtte ik dus al dat het pijn ging doen, maar dat deed het niet! 😀 Hele rare gewaarwording! Maar ik vind het niet erg! 😉

De hele week heb ik niet meer die scherpe steekpijn gevoeld die ik voor de injectie wel had! Ik kan zeker niet zeggen dat de pijn helemaal weg is, want als ik eventjes zit gaat het wel zeuren, maar ik ben allang blij dat ik behoorlijk normaal kan gaan zitten en niet die vlammende steekpijn heb wanneer ik dat doe! En te lang zitten is voor niemand een goed idee, dus dat doe ik gewoon zo min mogelijk. 😉

Nu is het even spannend wat het verder gaat worden. Komt de pijn toch weer terug? Gaat het juist nog beter worden? Of blijft het zoals het nu is? Ik ben al heel blij als het blijft zoals het nu is, maar ik word natuurlijk nog veel blijer als het uiteindelijk nog beter wordt! 😀

De tijd zal het leren! Lees hier hoe ik na een paar maanden toch weer een nieuwe injectie nodig had….

Pura Vida!

Resultaat injectie na een week!
Getagd op:        

2 gedachten over “Resultaat injectie na een week!

 • 28 mei 2017 om 12:09
  Permalink

  Ik ben heel benieuwd hoe het verder is gegaan. Zelf heb ik een week geleden ‘de prik’ gehad. Het resultaat is tot op heden nogal twijfelachtig. Mij is gezegt dat ik na een week of 6 pas echt resultaat kan merken.

  Beantwoorden
  • 28 mei 2017 om 12:33
   Permalink

   Hi Carla, begin augustus heb ik nog een tweede injectie laten zetten. Omdat het wel de scherpe pijn eraf had gehaald, maar het zeker nog niet echt beter ging. Na een maand of drie kwam de pijn echter weer terug. Ik heb de injectie toen maar niet nog een keer gedaan. Nu loop ik bij een fysiotherapeut die de NIMOC methode gebruikt. Daar loop ik nu sinds februari. Ik ben nog niet geheel overtuigd, maar het gaat zeker de goede kant op! Ik kan weer zonder kussentje in de auto van mijn vriend zitten. Al moet ik dat niet langer dan een uur doen. Maarja langer dan een uur zitten is sowieso niet fijn ? Ik merk ook bij sommige vergaderzalen op mijn werk waar ik eerder echt niet kon zitten dat dat nu eigenlijk best goed gaat. Ik ben er dus zeker nog niet vanaf, maar het is beter dan een jaar geleden. Misschien is dat ook nog iets voor jou om naar te kijken? Je brengt me wel op een idee om weer eens een update te schrijven! ? Dus hou mijn website in de gaten. Of like mijn Facebookpagina, dan kan je het sowieso niet missen. ? Veel succes in ieder geval met jou stuitje! En geef het even de kans nu je net de injectie hebt gekregen. Wie weet werkt het bij jou beter dan bij mij ?

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.