https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-HESP0X0EK3

Note: Helaas heeft Salon Puur Wellness haar deuren moeten sluiten, er kan dus geen behandeling bij haar meer geboekt worden.

Ga jij wel eens naar een schoonheidsspecialist voor een gezichtsbehandeling? En met welke reden ga je daar dan heen? Vandaag een blog over mijn ervaring met gezichtsbehandelingen en een tip voor een plek waar alleen natuurlijke producten gebruikt worden, wat natuurlijk helemaal bij Natuurlijk Linda past! Met mooie actie in januari en februari!

Mijn ervaring met gezichtsbehandelingen

Vroeger toen ik veel last van had van acné, ging ik 1 keer in de zoveel weken naar een schoonheidsspecialiste in het plaatselijke winkelcentrum. Daar kwam ik compleet rood altijd vandaan, omdat alle puistjes werden uitgeknepen. Ik schaamde mij altijd kapot als ik door het winkelcentrum terug naar huis liep.

Een aantal jaren terug ben ik ook nog eens voor een gezichtsbehandeling ergens geweest. Maar daarna eigenlijk niet meer. Ik vind het lastig dat er vaak geen natuurlijke producten gebruikt worden. Dat vind ik erg dubbel en houdt mij tegen. Ik eet zoveel mogelijk gezond en ik gebruik zelf alleen nog maar natuurlijke verzorgingsproducten. En dan zou ik voor een gezichtsbehandeling mij weer vol laten stoppen met chemicaliën. Dat kan mijn hoofd niet zo goed verwerken.

Waarom is een gezichtsbehandeling goed om te doen?

Natuurlijk weet ik wel dat het goed is om toch wel zo af en toe te doen. Hier een aantal van de redenen waarom het een goed idee is om zo nu en dan een gezichtsbehandeling te laten doen:

  • Je huid wordt eens heel goed gereinigd
  • Een schone huid veroudert minder snel
  • Bevordert bloedcirculatie en dus de afvoer van afvalstoffen
  • Je huid blijft nog een tijd erna er beter uit zien
  • Het werkt ontspannend, een moment voor jezelf

Behandeling bij Salon Puur Wellness

In mijn woonplaats Maassluis is Helen, holistisch schoonheidsspecialiste, een schoonheidssalon begonnen. Salon Puur Wellness. Hier gebruikt ze alleen natuurlijke producten! En ik ben er natuurlijk heen gegaan om het uit te proberen. 😀

Salon Puur Wellness

Leverpakking

Ik deed een gezichtsbehandeling van 90 minuten. Ik kan alvast verklappen, het was heerlijk! Ze vroeg eerst wat ik voor klachten had. Niet alleen met mijn gezicht, maar overal. Dus ook mijn lever, waar ik een FNH in heb, werd meteen meegepakt. Daarvoor gebruikte ze een leverpakking. Een prutje van klei, bekend uit de Chinese geneeskunde, die de lever helpt ontgiften. Die heeft lekker de hele behandeling zijn werk gedaan en ook daarna zou het nog doorwerken.

Wenkbrauwen epileren met touw

Mijn wenkbrauwen zijn geëpileerd met een touwtje. Dit gaat super snel en doet helemaal niet zoveel pijn. Er komen ook geen chemicaliën bij, zoals met harsen bijvoorbeeld wel het geval is. En je huid wordt niet meegetrokken. Ook worden de haartjes die terug komen fijner. Deze manier van ontharen kan ook bij haren op de rest van het gezicht, mocht je dit hebben.

Gezichtsbehandeling met massage

Helemaal ingebakerd in heerlijk warme wollen kleden begon toen de gezichtsbehandeling. Ik was gewend van de vorige keren dat er een riedeltje afgelopen wordt. Schoonmaken, scrubben, stomen, oneffenheden verwijderen, masker en dan creme erop en klaar. (of misschien een andere volgorde 😉 ) Maar deze behandeling was heel anders! Natuurlijk werd er ook schoongemaakt en gescrubd enzo, maar tussendoor deed Helen ook massages van het gezicht (waarbij ook gebruik werd gemaakt van edelstenen), de hals, nek en decolleté. Dit zorgde voor een diepe ontspanning! Ook de handen werden even meegenomen en ook de drukpunten op de voeten die in verbinding staan met de lever werden even beetgepakt.

Na afloop werd ik weer helemaal uitgepakt en kreeg ik een lekker kopje biologische thee, met een stukje pure chocolade. 😀

Helen kijkt dus altijd wat de klachten van de persoon zijn en welke technieken ze dan gebruikt. Ik vond het heerlijk! Echt even een moment om helemaal te ontspannen.

Behandeling boeken kan niet meer

Helaas heeft Salon Puur Wellness haar deuren moeten sluiten, er kan dus geen behandeling bij haar meer geboekt worden.

Foto’s gebruikt met toestemming van Helen.

Ontspannende gezichtsbehandeling met natuurlijke producten
Getagd op:            

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.