koekjesKoekje hier, chocolaatje daar. Afgelopen week was geen beste week! Dat had zo zijn redenen die er verder even niet toe doen, maar ik heb wel het een en ander gegeten wat niet helemaal de bedoeling was zeg maar en ik merkte gisteren meteen wat die suiker met je doet!

Gisteren ging ik met Frank een film kijken, maar ik heb hem niet af kunnen kijken. Nou kan dat komen doordat het een saaie film was, maar ik voelde al een paar dagen dat ik veel meer moe was dan anders! Ik merkte gewoon dat ik ’s avonds minder kon doen dan normaal en ik was sneller wat geïrriteerd….

Soms moet je even van deze momenten hebben om weer even eraan herinnerd te worden dat het echt wel een goed idee is om zo min mogelijk suiker te eten! Dus ik hou het er voor nu maar even bij dat het een goed leermoment is. 😀

Nu weer lekker gezond eten en waarschijnlijk zal ik mij binnen een paar dagen alweer veel beter voelen!

In deze blog (klik op de link) legde ik al eens uit hoe het zit met suiker en waarom het een goed idee is om zo min mogelijk geraffineerde suikers te eten.

Heb jij het al eens geprobeerd? Voelde jij je inderdaad beter? Heb je het nog niet geprobeerd? Doe het eens voor een paar weken! Je zal merken dat je je al snel beter voelt! Als je hulp wilt bij het overstappen op suikervrij eten kun je natuurlijk altijd bij mij aankloppen!

Pura Vida!

Suikerdip!
Getagd op:        

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *