champignonsOok dit is weer een super makkelijk gerecht! Dus daar hou ik van! šŸ˜‰ Frank eet liever geen champignons, dus als hij eens niet thuis is met het eten, neem ik vaak champignons! šŸ˜› Deze keer had ik er dit van gemaakt, lekker met courgette, zalm en volkorenpasta.

Ingrediƫnten voor 2 personen:

  • 500 gram champignons
  • 1 courgette
  • 2 uien
  • 2 stukken wilde zalm van ca 100 gram
  • Volkorenpasta
  • Zwarte peper
  • Keltisch zeezout
  • Dille
  • Roomboter of kokosolie

Dit is hoe je het maakt:

Maak de champignons vrij van aarde.

Snijd de champigons, courgette en ui in stukken.

Maak een beetje roomboter of kokosolie warm in de wokpan.

Wok de groenten ongeveer 15 minuten, tot alles gaar is.

Kook ondertussen de volkorenpasta en bak de zalm gaar.

Voeg de kruiden toe, zoals peper, Keltisch zeezout en dille. Je kunt natuurlijk ook andere kruiden toevoegen, dat is afhankelijk van wat jij lekker vindt!

Super makkelijk toch? Ga jij dit ook eens maken?

Eet smakelijk!

Wilde zalm met champignons en courgette
Getagd op:                        

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *