Ik heb er al best wel wat van. Edelstenen! Sinds ik ermee in aanraking kwam bij de yoga heb ik er al aardig wat gekocht. Sommigen gewoon omdat ik ze mooi vind, anderen vanwege de specifieke werking. Ook heb ik zelf golden healers in de grond gevonden in Madagaskar! Ik volg webwinkel Dyona al een tijdje op Facebook. Ik heb Elise van Dyona ooit voor het eerst gezien op een beurs in 2015, zie ik nu ik terugzoek in mijn Instagram account. Dat is alweer een tijd geleden! Toen ik een oproepje zag voor bloggers die wilden schrijven over een bestelling bij haar heb ik meteen gereageerd. Ze vond mijn website leuk (tuurlijk! 😉 ), dus ik werd uitgekozen en hier is hij dan, de blog over een bestelling bij Dyona! 😀

Wat is er te koop?

Edelstenen dus, in allerlei soorten en maten, ruw of getrommeld, in een puntje of als bol, je vindt het hier allemaal. Bij alle stenen staat ook een duidelijke uitleg over wat de werking van die specifieke steen is. Daarnaast zijn er ook nog andere dingen te koop, zoals engelenkaarten, wierook en spullen om je huis en edelstenen mee te reinigen. Er is veel keuze voor iedereen en voor ieder budget.

De prijzen

Ik mocht voor 25 euro iets uitkiezen. Ik heb het idee dat de prijzen bij Dyona net iets lager liggen als ik het vergelijk met andere webwinkels. Dus voor 25 euro heb ik best wat stenen kunnen uitzoeken! Je zal straks zien wat ik allemaal voor 25 euro heb kunnen krijgen. 😀

Het bestelproces

Het bestellen gaat prima, eigenlijk zoals bij alle beetje goede webwinkels. Je doet in je winkelwagen wat je wilt hebben, klikt op bestellen, vult je gegevens in en weg is je bestelling. Je krijgt netjes een mailtje met wat je besteld hebt en ook een track en trace code wanneer de bestelling verzonden is. Ik heb de bestelling geplaatst op zondagmiddag en ik kreeg dinsdag het pakketje al in huis! Op haar website zegt Dyona dat het pakketje binnen 4 werkdagen verzonden wordt. Maar dit kan dus ook veel sneller al zijn. 🙂

Het pakketje

Het pakketje open maken was een feestje! Ik kwam meteen een steen tegen die ik niet had besteld. Dat komt omdat er volgens mij altijd een steentje bij wordt gedaan als cadeautje! Hoe leuk is dat? Als ik het goed heb gevonden op de website heb ik een Botswana agaat erbij gekregen.

Het doosje is gevuld met opvulchipjes om de stenen te beschermen. Alle stenen zitten netjes verpakt in cadeauzakjes, zoals je hier ziet. De pyriet is wat ruw, dus die zat nog in een apart noppenzakje, zodat die de andere stenen niet zou beschadigen.

Deze heb ik gekozen

Dit zijn ze dan, de stenen die ik heb gekozen. 😀

Ik had gekozen voor 4 losse getrommelde stenen, een armbandje en een kettinghanger. De getrommelde stenen zijn van links naar rechts: Het cadeautje, de Botswana agaat en verder de pyriet, de rode aventurijn, de luipaard jaspis en 2 mosagaten. Ik had 1 grotere mosagaat besteld, maar omdat deze uitverkocht was heb ik 2 kleinere gekregen. Ook prima natuurlijk. 🙂 De armband is van bergkristal (die wilde ik al heel lang, dus ik heb meteen mijn kans gegrepen! :D) De hanger is een charoïet.

Hebben edelstenen een functie?

Edelstenen bevatten energie die je kunnen helpen bij allerlei problemen. Ik heb deze stenen deze keer dan ook vooral om hun werking gekozen, omdat ik vastloop met een aantal dingen. Ok, de mosagaat vooral omdat ik die mooi vind. 😉 Ik heb nog steeds pijn aan mijn stuitje. Al ruim 3 jaar en op dit moment is het ook weer wat erger… Nu ik bij een holistisch therapeut loop weet ik dat de pijn kan komen doordat mijn basis niet ok is. Het stuitje zit bij het laagste energiecentrum, het basis chakra, of wortel chakra. Aarden is daarvoor belangrijk, dus met beide benen op de grond blijven. Daarnaast heb ik een probleem met zelfliefde, wat ook bij de basis hoort. Ook weet ik niet wat ik wil en vind ik dat ik te weinig over ga tot actie als ik dan een keer wel een idee heb, waar ik al eerder over vertelde. Dus ik ben op zoek gegaan naar stenen die mij bij deze thema’s ondersteunen. Je kunt op verschillende manieren gebruik maken van stenen. In je huis leggen, onder je kussen, meenemen in je zak, of dus om je nek of arm hangen. Verder kan je ze ook gebruiken tijdens het mediteren. Dan kan je echt bewust verbinding maken met de steen en voel je zijn energie.

Wat vind ik van deze stenen?

De stenen voelen meteen goed. Klinkt lekker zweverig. 😉 Maar het is zo. De energie van de stenen kan je voelen. Probeer het maar eens. 😉 Concentreer je op een edelsteen in je hand en voel wat er gebeurt. Ook zien ze er heel mooi uit! De rode aventurijn zit vol met glitters en de pyriet heeft mooie staafjes op de plekken waar het niet helemaal glad geslepen is. De bergkristallen van de armband zijn prachtig helder. Echt een goede kwaliteit. De hanger heeft een mooi zilveren oogje om hem mee aan het koordje te hangen, wat ook bijgeleverd is. De charoïet heeft een prachtige paarse, bruine en zwarte kleur in zich! De luipaard jaspis vind ik er super grappig uit zien. Hij heet niet voor niks luipaard, omdat zijn stippen daar een beetje op lijken. 🙂 Ik ben benieuwd wat de stenen mij gaan brengen!

Conclusie

De bestelling liep soepel, het pakketje werd snel bezorgd en er zat een leuke verrassing bij in de vorm van een extra steen! Ik zou Dyona zeker aanbevelen als je eens edelstenen wilt bestellen. Of natuurlijk iets anders wat zij verkoopt.

 

*Dit is een gesponsorde blog. Ik geef echter altijd mijn eigen mening! Heb jij ook een product of dienst die je door mij wilt laten reviewen? Kijk dan even hier en neem contact met mij op. 😀

Review: Edelstenen bij Dyona
Getagd op:                

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *