Zoek je een cadeau voor iemand die graag in de keuken staat? Of misschien wel voor op jouw eigen verlanglijstje? Ik heb hier een aantal cadeau ideeën onder elkaar gezet die ik super leuk vind! Die ik overigens allemaal heb, dus voor mij hoef je ze niet te kopen. 😉

Theefilter

Geen geneuzel meer met zo’n thee-ei waar altijd allemaal dingetjes doorheen komen of met van die zakjes die je moet vullen en weer weg gooit als je thee klaar is. Deze theefilter kreeg ik van mijn broertje voor mijn verjaardag en ik vind hem echt geweldig! Hij ziet er modern uit en door het onderzettertje erbij is hij makkelijk weg te zetten als je thee klaar is met trekken. 😀

Spirelli

De spirelli is een superleuk ding! Je kunt hiermee bijvoorbeeld spaghetti slierten maken van courgette of wortel. Het lijkt zo alsof je spaghetti eet, maar eigenlijk eet je superveel groenten! Het ziet er ook gewoon leuk uit door je eten heen. Weer eens wat anders dan blokjes. 🙂

Kookei

Ik kook altijd 5 eieren tegelijk, omdat dat mooi in mijn pannetje past. In het midden leg ik dan een kookei. Hierop kan je zien hoe ver de eieren zijn. Zacht, medium of hard gekookt. Ik vind het erg handig. Zo weet je een beetje hoe ver ze zullen zijn. Ik hou erg van een zachtgekookt ei en op deze manier kan ik zien wanneer hij te ver gaat.

Keukenmachine

Heb je een wat groter budget? Dan is dit misschien wat! Afgelopen jaar ging onze keukenmachine kapot. We konden met korting een nieuwe kopen, omdat het eigen niet meer in de garantie was, maar ze vonden het ook niet kunnen dat hij nu al kapot ging. Toen heb ik deze Philips keukenmachine gekocht. Hij kan van alles. Super handig! Bananenbrood maken bijvoorbeeld. 😉 Maar ook je groenten in dunne plakjes snijden, dan ben je super snel klaar! Of een smoothie in de blender. De bullet kan je gebruiken voor het hakken van noten bijvoorbeeld. Deze is leuk te betalen en toch goed voor allerlei alledaagse dingen. 😀

Nespresso apparaat

Heb je nog meer budget? Dan is dit Nespresso apparaat ook leuk. Wij hebben deze al een jaar of 5 en nog steeds doet hij het super goed. Ik vind het erg leuk dat je verschillende cupjes kan kopen en zo kan variëren met smaken. Ik hou sowieso niet van een grote plons koffie, dus als ik koffie drink (zo’n 3-4 keer per week) dan neem ik een espresso. En met dit apparaatje kan ik heerlijk variëren in smaken. 😀

Heb jij nog meer leuke ideeën voor iets in de keuken? Ik ben benieuwd. 😀

Cadeau ideeën voor in de keuken
Getagd op:            

20 gedachten over “Cadeau ideeën voor in de keuken

 • 16 december 2018 om 12:32
  Permalink

  Wat een goeie tips ook eens leuk om te geven voor de kerst

  Beantwoorden
 • 16 december 2018 om 14:51
  Permalink

  Leuk! Die spirelli wil ik altijd nog een keer hebben… Ik zie dat hij al goedkoper is geworden, toch maar eens gaan kijken 😀

  Beantwoorden
 • 16 december 2018 om 16:11
  Permalink

  Wat een leuke cadeau ideetjes ik wil zelf een nieuw koffie apparaat maar weet nog niet welke

  Beantwoorden
  • 16 december 2018 om 18:01
   Permalink

   Ik vind de Nespresso erg leuk omdat ik dan kan kiezen tussen verschillende smaken. En dit apparaat is niet zo duur als zo’n bonenmachine 😀

   Beantwoorden
 • 16 december 2018 om 17:24
  Permalink

  allemaal leuk en allemaal in mijn keuken te vinden. behalve een nespresso apparaat. Dat is a) geen koffie, b) idioot duur c) belachelijk milieuvervuilend…:-)

  Beantwoorden
  • 16 december 2018 om 18:01
   Permalink

   Ik drink niet vaak koffie en als ik het drink dan is het een espresso. Dus in mijn geval is dit minder milieuvervuilend dan zo’n ding kopen van 500 euro en telkens de bonen laten verlopen 😉 En ik vind het gewoon leuk dat ik smaakjes kan kiezen 😀

   Beantwoorden
 • 17 december 2018 om 10:02
  Permalink

  Fijne tips!! dat kook-ei lijkt me echt handig! De eieren zin hier altijd ‘op de gok’ wat de ene keer goed gaat en de andere keer net even te snotterig. brrr

  Ja, nespresso fan ben ik al, dus mij hoef je niet te overtuigen 🙂
  Een goede keukenmachine / blender, dat wil ik altijd nog eens hebben. Vooral nu mijn blender laatst gesneuveld is.

  Beantwoorden
  • 17 december 2018 om 10:06
   Permalink

   Dat kook-ei is echt top! Het ligt natuurlijk wel een beetje aan de grootte van je eieren, maar je hebt in ieder geval een beetje een idee. 😀
   Ai, ja mijn blenderdeel van de keukenmachine was kapot gegaan en toen kreeg ik korting op een nieuwe van Philips. 😀 Dus toen heb ik deze gekocht. Wel wat minder sterk dan vorige die ik had, maar ook zeker prima voor gewone alledaagse dingen. 😀

   Beantwoorden
 • 17 december 2018 om 14:28
  Permalink

  Leuke tips! Wij hebben twee maanden geleden een Nespresso apparaat gekocht en dat is zo’n goede aankoop! Ik maak er het liefst lattes mee.. en dan de caramelito.. mmm! Lekker:D

  Beantwoorden
  • 17 december 2018 om 21:01
   Permalink

   Ik kan niet zo goed tegen koemelk, dus ik ga gewoon voor de sterke espresso;)

   Beantwoorden
 • 17 december 2018 om 19:44
  Permalink

  die theefilter staat ook op mijn lijstje! zo handig

  Beantwoorden
 • 17 december 2018 om 19:48
  Permalink

  Leuke ideeën zeg. Ga eens kijken of ik iets van dit lijstje aan mijn man kan geven met kerst. Hij is de kok in huis en de keuken is dan ook een beetje zijn ding.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *