voeding boeken idee

Wil je een boek over gezonde voeding cadeau geven of op jouw eigen lijstje zetten voor de feestdagen? Hier heb ik een mooi rijtje van boeken die ik aan zou raden. 😀 De genoemde boeken heb ik allemaal zelf, dus ik heb ze ook echt gelezen voordat ik ze hier aanraad. 🙂 Ze staan in willekeurige volgorde.

Juglen Zwaan – Voedingswijzer

Een super mooi overzicht van zo’n beetje alle onbewerkte voedingsmiddelen en ook tal van tabellen met geweldige informatie, inclusief zelfhulpwijzer. Een must voor iedereen die zich interesseert in gezonde voeding. Lees hier ook mijn review.

Richard de Leth – Oersterk leven

Een prachtig boek met behapbare blokken informatie. Niet alleen over gezonde voeding, maar ook over de hele gezonde levensstijl. Stress, mindset en leefomgeving. Een echte eye-opener en een heerlijk weg te lezen boek.

Richard de Leth – Oersterk

Dit is het eerste boek van Richard de Leth. Vol met informatie over gezonde voeding. Dit was ooit mijn eerste boek over gezonde voeding en ik heb er enorm veel van geleerd! Echt een goed boek voor als je wilt beginnen met gezonde voeding.

Yvonne van Stigt – Oerslank

Mooie theoretische achtergrond van hoe je lichaam werkt en hoe voeding hier invloed op heeft. Deel 2 in dit boek gaat ook nog dieper op de stof in, meer gericht op voedingsadviseurs en diëtisten. Of natuurlijk de leek die geïnteresseerd is in de details!

Ralph Moorman – Hormoonbalans voor vrouwen

Vooral voor een vrouwen een musthave boek. Voeding heeft veel invloed op je hormonen. Hormonen hebben op hun beurt weer veel invloed op jouw hele systeem. In dit boek leer je hoe dit zit en hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw hormonen weer in balans komen. Lees hier ook mijn review over dit boek.

Zie jij hier een boek tussen zitten die jij nu ook wilt hebben of die je wilt gaan kopen voor iemand anders? Laat het mij weten. Dat vind ik leuk om te horen. 🙂

Ik ben niet betaald door 1 van deze schrijvers of uitgevers. Dit is gewoon mijn idee over goede boeken die ik jou graag aanbeveel. 😀

Ik heb gebruik gemaakt van partnerlinks naar Bol. Door hierop te klikken en, wat dan ook, te bestellen help je Natuurlijk Linda en word ik heel blij! Dank je wel! 😀

Boeken cadeautips gezonde voeding!
Getagd op:                    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *