Vandaag zijn we terug gekomen van een rondreis van 3 weken door west Canada! 😀 Het was echt super! We hebben veel mooie natuur en dieren gezien en ik mis het nu al! Natuurlijk hebben we ook lekker gegeten. Zoals je in deze blog kon lezen zijn wij niet zo van het zelf eten klaar maken op vakantie. Het leek mij leuk om nu een een greep te laten zien uit wat ik zoal heb gegeten!

Het ontbijt zit in Canada net bij het hotel inbegrepen, dus we gingen vaak in een restaurant ontbijten. 6 keer hebben we wel zelfs eieren met spek gemaakt, omdat we in een te afgelegen huisje zaten. Hier zie je een selectie van wat ik at met het ontbijt:Canada_ontbijt

Wat ik opvallend vond is dat je vaak zuurdesembrood kan kiezen, dus dat nam ik dan! 😀 Verder zit er vaak fruit bij en krijg je altijd gratis kraanwater. Ze zijn ook erg met biologische voeding bezig. In veel restaurants staat met grote letters op de menukaart dat het biologisch is en het vlees geen hormonen of antibiotica bevat.

De lunch varieerde nogal. De ene keer gingen we naar een restaurant, de ander keer namen we makkelijk iets uit de supermarkt en we hebben zelfs dagen gehad dat we niet echt lunch aten, maar meer wat fruit, omdat we dan onderweg waren en niks tegen kwamen waar we uitgebreid konden eten. Hier een selectie van mijn lunches:

wp-1467986767675.jpg

De quinoasalade links boven was echt mega lekker!

En dan het avondeten. We hebben 2 keer zelf iets gemaakt. 1 keer macaroni en 1 keer vlees en groenten op de barbeque. Verder kan je echt van alles kiezen. Van burgers tot vlees of vis met groenten en vaak kan je dan ook kiezen of je daarbij aardappelen wilt of frietjes, rijst of zelfs soms quinoa! Echt top! Ik hoop dat dat snel overwaait naar Nederland! Ik heb vaak vis gegeten en ook de lam die ik had was heerlijk! Ik heb ook een keer een soort hachee van lam gegeten en ook eens gehaktbrood van hert! was best lekker hoor! 😀 Hier een selectie van mijn gerechten:

Zo hebben jullie een beetje een idee wat ik gegeten heb op reis! En ik heb echt wel eens een toetje genomen of een wijntje of een lekkere koek tussendoor! Verder aten we tussendoor veel fruit.

Wat eet jij als je op vakantie bent?

Dit heb ik gegeten in Canada!
Getagd op:                                    

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *