Ik zat een beetje door Facebook te scrollen op mijn vrije dag. Ineens kwam daar een vraag voorbij van 365 dagen succesvol. “Wat zou je doen als alles zou lukken?” En ineens had ik ook meteen een antwoord in mijn hoofd! Ik schrok er zelf een beetje van… En toen kreeg ik ook meteen het idee om deze blog te schrijven! Dus bij deze, mijn antwoord op de vraag “Wat als alles zou lukken?”.

Wat is “alles lukt”?

Onder “alles zou lukken” versta ik ook dat limiterende gedachten als “Ja maar, hoe moet dat dan met Frank?” en “Ja maar, dat is niet het normale plaatje” er niet toe doen. Gewoon dat alles lukt! Dus als je dat zou doen dan komt de rest ook wel goed. Dus echt ALLES lukt.

Wat zou ik doen als alles lukt?

Mijn antwoord was ineens uit het niks:

“Een manier verzinnen om passief inkomen te genereren en daarvan de wereld rondreizen, vrijwilligerswerk doen met dieren en nieuwe mensen ontmoeten en helpen waar nodig.”

Huh?! Ja, ik weet ook niet waar dit vandaan komt. Ik kreeg een kleine brok in mijn keel nadat ik dit had getypt. Blijkbaar zit het diep. Onbewust. Maar natuurlijk lijkt mij dat inderdaad geweldig!

En dan de maar-en

Mijn analytische ik nam het natuurlijk ook meteen over met gedachten als:

  • “En Frank dan? Hoe kan ik dit gaan doen terwijl ik een relatie heb?”
  • “Dat is niet echt het normale plaatje wat je hoort te doen als je 32 bent” (sowieso heb ik een hekel aan dingen die je “hoort te doen”, maar toch…)
  • “Passief inkomen is geweldig, maar ik weet niet hoe!”
  • “Moet ik dan toch een boek gaan schrijven?” (geen idee waarover, maar dat speelt al langer in mijn hoofd. Als dat goed loopt, heb ik passief inkomen, misschien 1 boek schrijven voor een begin en daarna boeken over wat ik tijdens mijn reizen mee maak voor meer inkomen onderweg. Owjee, mijn fantasie gaat alweer met mij aan de haal… 😉 )

Nouja, zo kan ik nog wel even doorgaan….

En nu?

Ja. En nu? Gewoon morgen weer naar mijn werk (wat ik trouwens echt wel leuk vind!), wachten tot onze volgende reis over een paar weken (Jeeeeeeej), beetje sporten, beetje eten, beetje bloggen, beetje slapen, hier en daar een uitje in een weekend, dromen over volgende reizen en hopelijk ook snel weer eentje boeken. 😉 En druk maken over alledaagse vragen als “Is dit het nou?” en “Wil ik nou wel of niet een kind?”. (Klinkt allemaal negatiever dan het echt is hoor! Ik bedoel meer dat het in ieder geval in de verste verte niet lijkt op wat ik bij het Facebookbericht antwoordde 😉 )

Voor nu zou ik niet echt weten hoe ik bovenstaande, onbewuste?, droom waarheid zou kunnen maken. Wie weet. Misschien ooit. Je weet nooit hoe het loopt. 😉

Nu mijn vraag aan jou natuurlijk! Wat zou JIJ doen als alles zou lukken? Laat het mij weten in een reactie. 😀

 

*Relaxed gezond, dat is pas gezond!*

Dit zou ik doen als alles zou lukken
Getagd op:            

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *