https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-HESP0X0EK3

Heel veel boekeninspiratie voor jou! In dit overzicht laat ik zien welke boeken ik in 2019 heb gelezen. Sommige boeken link ik door naar mijn review over dat boek. Maar niet van alle boeken schrijf ik een review, dus dan heb ik er een link naar Bol bij gezet. 🙂 Ik hoop dat ik je met dit overzicht op ideeën breng en ik wens je veel leesplezier! De lijst wordt aangevuld zodra ik een nieuw boek gelezen heb. 😀

Gezonde voeding

  • De supermarktsurvivalgids – Teun van de Keuken. In dit boek wordt je door de supermarkt geleid langs alle verschillende afdelingen. Ik heb weer veel nieuwe dingen geleerd over producten die te koop zijn in de supermarkt. Met natuurlijk ook de nodige humor en woordgrappen die je ook in het tv-programma Keuringsdienst van Waarde tegenkomt ook een heel komisch boek.

Lifestyle

  • Steeds leuker – Jelle Hermus. Hij zegt het zelf ook al, er zitten veel open deuren in dit boek. Maar wat een geweldige open deuren! :O Dit boek zet echt aan tot actie. En met de bijbehorende online omgeving kan je nog veel meer halen uit de open deuren die Jelle aandraagt!
  • Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt – Haemin Sunim. Korte stukjes tekst met inspirerende qutoes en wijsheden en mooie platen tussendoor. Lekker om even te lezen voor je gaat slapen. Verschillende onderwerpen komen aan bod, zoals relaties of geluk in je werk.

Reizen

  • Wie (niet) reist is gek – Ap Dijksterhuis. Super leuk boek met uitgelegd waarom reizen goed voor je ontwikkeling is. Op een humoristische manier geschreven en onderbouwd met wetenschappelijke feiten. Echt een aanrader voor iedere reiziger!

Spiritualiteit

  • Wie domme dingen doet wordt wijs – Lisette Thooft. Fijn geschreven, interessant boek over hoe je domme dingen doen nodig hebt om meer over jezelf te leren. Ik vond het heel interessant en kwam ook bekende dingen tegen waar ik zelf weer wat mee kan.
  • De eeuwige wereld – Hans Peter Roel. Zoals altijd in de boeken van Hans Peter Roel krijg je ook in dit boek zeker weer inzichten. Een nieuw kijkje op de spirituele wereld, met als uitgangspunt prachtige Keltische wijsheden.

Verhalen

  • Hendrik Groen – Leven en laten leven. Zijn vorige boeken vond ik al geweldig en dit boek gaat dan wel niet over de Hendrik Groen in het bejaardenhuis, maar is net zo hylarisch geschreven. En stiekem zet het ook weer aan tot denken door de dingen die de hoofdpersoon meemaakt. Ik vond het een geweldig boek dat ik binnen een paar dagen uit had!
  • Graema Simsion – Het Rosie project. Een autistische man gaat op zoek naar een vrouw om zijn leven mee te delen. Dit gaat op een wat abnormale manier en het verhaal is vol humor geschreven. Heerlijk om te lezen om helemaal te ontspannen.
  • Graeme Simsion – Het Rosie effect. Vervolg op Het Rosie project en net zo geweldig om te lezen!

Kom af en toe terug voor meer inspiratie! Ik vul het aan zodra ik weer een boek uit heb. 😀

Kijk ook even verder naar welke boeken ik in 2018 al eens onder elkaar had gezet van mooie boeken die ik dat jaar en in de jaren ervoor had gelezen voor nog meer inspiratie.

Boeken algemeen
Boekeninspiratie, gelezen in 2019
Getagd op:        

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.