Heel veel boekeninspiratie voor jou! In dit overzicht laat ik zien welke boeken ik in 2019 heb gelezen. Sommige boeken link ik door naar mijn review over dat boek. Maar niet van alle boeken schrijf ik een review, dus dan heb ik er een link naar Bol bij gezet. 🙂 Ik hoop dat ik je met dit overzicht op ideeën breng en ik wens je veel leesplezier! De lijst wordt aangevuld zodra ik een nieuw boek gelezen heb. 😀

Gezonde voeding

  • De supermarktsurvivalgids – Teun van de Keuken. In dit boek wordt je door de supermarkt geleid langs alle verschillende afdelingen. Ik heb weer veel nieuwe dingen geleerd over producten die te koop zijn in de supermarkt. Met natuurlijk ook de nodige humor en woordgrappen die je ook in het tv-programma Keuringsdienst van Waarde tegenkomt ook een heel komisch boek.

Reizen

  • Wie (niet) reist is gek – Ap Dijksterhuis. Super leuk boek met uitgelegd waarom reizen goed voor je ontwikkeling is. Op een humoristische manier geschreven en onderbouwd met wetenschappelijke feiten. Echt een aanrader voor iedere reiziger!

Spiritualiteit

  • Wie domme dingen doet wordt wijs – Lisette Thooft. Fijn geschreven, interessant boek over hoe je domme dingen doen nodig hebt om meer over jezelf te leren. Ik vond het heel interessant en kwam ook bekende dingen tegen waar ik zelf weer wat mee kan.

Kom af en toe terug voor meer inspiratie! Ik vul het aan zodra ik weer een boek uit heb. 😀

Kijk ook even verder naar welke boeken ik in 2018 al eens onder elkaar had gezet van mooie boeken die ik dat jaar en in de jaren ervoor had gelezen voor nog meer inspiratie.

In dit overzicht heb ik gebruik gemaakt van partnerlinks. Als je hierop klikt en, wat dan ook, bestelt krijg ik een beetje commissie, wat ik gebruik om deze website in de lucht te houden. Dit kost jou niks extra!

Boekeninspiratie, gelezen in 2019
Getagd op:        

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *