Met een winactie van Zuperzozial (je weet wel, dat super leuke merk met bordjes, kopjes, etc gemaakt van mais en bamboe) won ik een dienblad van hen en daarbij zaten ook 3 doosjes met Ridiculously Good chocolade! Super leuk, want ik hou van chocola. 😉 En dan heb ik mooi ook weer iets om met jullie te delen! 😉

Wat is Ridiculously Good?

Op de website van Ridiculously Good is te lezen dat het een Nederlands bedrijf is en de producten worden geproduceerd en verpakt in Nederland, in een sociale werkplaats. Wat een mooi idee! Dit wist ik eigenlijk niet voordat ik het opzocht voor deze blog. Verder gebruiken ze alleen biologische producten en ook het plastic om de chocola heen is composteerbaar, want het is gemaakt van houtpulp. Verder gebruiken ze geen palmolie, zodat ze niet meewerken aan de verdwijning van oerwouden.

Ridiculously good Natuurlijk Linda

Wat is het?

Ik had dus 3 doosjes gekregen, van de smaken “Rich almond & date”, “Jolly ginger & apricot” en “Pretty orange & pecan”. Ieder doosje bevat 2 chocolaatjes. De ingrediënten zijn geheel vrij van geraffineerde suikers, glutenvrij, lactosevrij en ze zijn vegan.

Ridiculously good Natuurlijk Linda

De smaak

Ik vond ze allemaal heel lekker. Die met gember erbij is lekker pittig! En in die met sinaasappel proef je echt de sinaasappel naar voren komen. Het zijn intense smaken en ook proef je duidelijk de rauwe cacaosmaak er doorheen. Ze zijn ook goed gevuld, zoals je hier kunt zien:

Ridiculously good Natuurlijk Linda

Waar kan je ze kopen?

Op hun eigen website is alles uitverkocht, maar bijvoorbeeld bij Ekoplaza en de Vitaminstore zijn ze wel te koop. Ze zijn dan ongeveer 2,85 per doosje, dus rond de 1,45 per chocolaatje. Dit is dus niet iets wat ik vaak zal kopen, want ik vind het echt best wel duur. Toch? Of ben ik nu krenterig? 😉 Maar ze zijn zeker super lekker en samen met dat ze gemaakt worden in een sociale werkplaats en alle ingrediënten biologisch en verantwoord zijn geeft het zeker een goed gevoel om ze heel af en toe als een cadeautje aan jezelf toch te kopen. 😀

Ik zag dat ze ook smaken hebben als Creamy coconut en Brilliant brownie! Dat klinkt toch hemels? Die moet ik op zijn minst ook eens proberen. Ik hoop dat ik snel eens in de buurt ben van een Ekoplaza of Vitaminstore. 😉

Chocolade van Ridiculously Good
Getagd op:                

6 gedachten over “Chocolade van Ridiculously Good

 • 29 januari 2019 om 16:21
  Permalink

  Oee lekker. Ik heb zelf een allergie voor koemelk en lactose. Deze zien er erg geschikt uit maar inderdaad wel aan de prijzige kant.

  Beantwoorden
  • 29 januari 2019 om 17:39
   Permalink

   Dan zijn deze inderdaad geschikt! 😃 Leuk misschien om te onthouden voor af en toe😊

   Beantwoorden
 • 30 januari 2019 om 09:21
  Permalink

  Dat ziet er heerlijk uit! Ik ben gek op chocolade met speciale smaakjes. Die met kokos klinkt ook heel verleidelijk 🙂 inderdaad wel jammer dat het redelijk prijzig is.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.