FBB_EOS 70D_2015_05_10_10512-5_klein

Ik ben Linda van der Graaf, geboren in 1985, samenwonend in Maassluis en ik werk als Research Analist bij een UMC, waar ik onderzoek doe naar de ziekte van Alzheimer en ik ben zeer geïnteresseerd in gezonde voeding en sinds oktober 2015 heb ik ook mijn diploma Natuurvoedingsadviseur!

Sinds eind 2013 volop bezig met gezonde voeding. Het begon allemaal doordat 2 vriendinnen de geraffineerde suikers lieten staan en merkten dat zij veel meer energie kregen. Omdat ik al zolang ik weet altijd vermoeidheidsklachten heb gehad die door de huisarts nooit verklaard konden worden dacht ik laat ik dat ook maar eens gaan proberen!

Omdat ik weet dat het bij mij niet werkt om het af te bouwen ben ik van de een op de andere dag gestopt met geraffineerde suikers. Dan kom je er ineens achter dat er tig benamingen voor allerlei soorten suiker zijn! Maargoed, het lukte best aardig en al na een week, waarin ik vreselijke hoofdpijn had door het afkicken, had ik veel minder darmproblemen! Dat was niet eens mijn insteek, maar dat was wel heel mooi meegenomen. Hierdoor kon ik het nog beter volhouden en na een maand of 2 kreeg ik ook meer energie! Ik wist niet wat mij overkwam! Ineens kon ik ook nog iets doen nadat ik uit mijn werk kwam! Als je dan gaat lezen over geraffineerde suikers rol je eigenlijk vrij automatisch ook in de verhalen over tarwe, koezuivel en E-nummers. Van het een kwam het ander en al snel kwam het er eigenlijk op neer dat ik zoveel mogelijk dicht bij de natuur eet, alles vers, zonder pakjes, zakjes, potjes, enz en langzaam werden ook andere vage klachten veel minder, zoals nek- en gewrichtspijn, dun haar, enz. Het is nog steeds heel bijzonder om te merken dat er nog steeds van alles positief verandert in mijn lichaam.

Mensen om mij heen vonden het, vooral in het begin, heel raar dat ik zo anders ben gaan eten en omdat ik het soms niet goed uit kon leggen waarom ik dat nou deed ben ik de opleiding tot Natuurvoedingsadviseur gaan doen. Inmiddels heb ik die afgerond en mag ik mij dus Natuurvoedingsadviseur noemen! Ik wil nu heel graag andere mensen helpen dezelfde effecten te bereiken als die ik allemaal merk. Het zou zo fijn zijn als ik andere mensen kan helpen energieker te worden, fitter, zonder vage klachten en pijntjes! Ik hoop dat ik veel mensen kan inspireren het toch eens te gaan proberen.

Naast de voeding hou ik mij ook bezig met sporten en yoga en andere activiteiten waar je lichaam en geest gezond en blij van worden, dus daar zal ik ook zo nu en dan het een en ander over delen.

Kijk lekker rond op mijn website en neem gerust contact met mij op als je vragen of opmerkingen hebt 🙂

Welkom op mijn website!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *