Vind jij het ook zo makkelijk dat je niet meer hoeft na te denken over wat je eet? En dat je er zelf niet voor naar de supermarkt hoeft? Er zijn tegenwoordig heel veel maaltijdboxen te krijgen die bij je thuisbezorgd worden. Hello Fresh heb ik al eens geprobeerd, maar je hebt bijvoorbeeld ook Marley Spoon, Eko menu, De Krat en de Gemakskrat. En dat is precies mijn probleem, er zijn zoveel verschillende maaltijdboxen! Eigenlijk is dat ook de reden dat ik nooit een maaltijdbox neem. Ik weet gewoon echt niet welke ik moet kiezen en ik heb ook geen zin om ze allemaal te vergelijken. Dus ik vind het super fijn dat ik een maaltijdbox vergelijker heb gevonden! Je geeft antwoord op een paar vragen en jouw ideale maaltijdbox komt naar voren. In deze blog vertel ik hier meer over.

De FoodboxWizard

Deze maaltijdbox vergelijker heet de FoodboxWizard! Ik wilde dit jou niet onthouden, omdat ik denk dat meer mensen “last” hebben van het feit dat er zoveel boxen zijn. Je hoeft nu geen stress meer te hebben over welke box bij jou past, want de verschillen tussen de boxen zijn in deze vergelijker verwerkt. Door het beantwoorden van een aantal vragen kom je uit op jouw ideale box. Het zijn maar 7 vragen, dus het werkt heel snel. Lekker efficiënt! Vragen zijn bijvoorbeeld hoeveel dagen je een maaltijd wilt hebben en voor hoeveel personen. Maar ook vragen als: moet de box vegetarisch zijn en mag er zuivel in zitten komen langs. En zelfs of je een kindvriendelijke box wilt of niet.

Het resultaat van mijn maaltijdbox vergelijking

Ik wilde dit natuurlijk ook proberen en ging zelf ook met deze tool de maaltijdboxen vergelijken. Ik heb verschillende antwoorden geprobeerd om te kijken hoe het werkt. Vervolgens heb ik het geprobeerd met antwoorden zoals ik het ook echt zou willen. De box waar ik op uitkwam, de Ekomenu Persoonlijk box, ziet er niet slecht uit! Hiervoor word ik na vraag 4 al doorgestuurd naar het resultaat, want het antwoord “nee” op de vraag of er zuivel in mag zitten streept blijkbaar al een hoop opties weg. 😉 Wanneer je bij je resultaat aangekomen bent kun je ook meteen doorklikken naar de betreffende box. Daar kan je dan bekijken wat het echt inhoudt en natuurlijk ook wat het kost. Dat is ook niet onbelangrijk.

De box waar ik op uit kwam, de Ekomenu Persoonlijk box, ziet er niet slecht uit! Misschien ga ik die binnenkort ook echt eens proberen. 😀

Foodboxwizard resultaat Natuurlijk Linda
Screenshot van mijn resultaat. Soms heb je ook een tweede en derde keus erbij staan in je resultaten.

Wat vind jij van zo’n maaltijdbox vergelijker? Heb je het stiekem meteen al even geprobeerd? Ik ben benieuwd waar jij op uitkomt! Laat je mij het hieronder weten?

Deze blog is tot stand gekomen via een samenwerking.

Met de Foodboxwizard zie je door de courgettes en zoete aardappels jouw maaltijdbox weer!
Getagd op:        

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *