Deze nieuwe Jouwbox stond op mij te wachten nadat we terug kwamen van vakantie. 😀 En toen was het zelfs al uitverkocht! Dat geeft wel aan hoe gewild de Jouwbox ieder kwartaal weer is. Ik loop de producten weer voor jullie door. Deze is dus al wel uitverkocht, maar dan heb je een idee van wat er in de Jouwbox kan zitten. Misschien is dit jouw laatste zetje om alvast member te worden voordat de komende kerstbox uitgeleverd wordt eind november! De kerstbox is altijd heel snel uitverkocht. Maar als je nu alvast member wordt weet je zeker dat je die thuis krijgt. Helemaal onderaan deze review kan je vinden hoe dat member worden werkt.

Terug naar de Jouwbox by Ellen Tiben. Ellen Tiben is voedings- en hormoon coach en opgeleid als Hormoonfactor Trainer. Van dat boek De hormoonfactor ja! 🙂

Zoals altijd bestaat de box uit alleen maar verantwoorde en gezonde producten. Hou je vast, daar gaan we! 😉

iDo – Groene thee fleurig – €2,79

Thee! Vaak in de Jouwbox en het merk iDo zat er ook al vaker in. Zeker nu het weer wat kouder wordt drink ik veel thee, dus thee is altijd welkom. Deze thee is een groene thee, met jasmijnsmaak. Een hele zachte thee, ik vind het echt heerlijk! Ik drink meestal in de ochtend groene thee en stap in de middag over op kruidentheeën. Zo heb ik in de middag geen theïne meer in wat ik drink.

Shop hier deze iDo thee bij Holland & Barrett

Nova Organic Energy – Orange Elderflower & Lime – €1,89

Een energiedrankje. Mijn eerste gedachte, hoe kan je nou een energiedrankje in deze box doen?! Maar dit energiedrankje bevat geen snelle suikers, dus er zullen geen bloedsuikerpieken door ontstaan. Deze smaak is ook heel lekker, niet te heftig. Er zitten daarnaast geen BPA’s (foute plastics) in dit blik, dus ook geen zorgen daarover. Drink dit niet als je zwanger bent, want er zit wel een hoge hoeveelheid cafeïne in, die komt van de groene thee bladeren. Ikzelf kreeg hier buikpijn van. Blijkbaar zit er voor mij toch iets in wat niet zo lekker valt.

Shop hier deze Nova Organic Energy drank bij Holland & Barrett

G’nger – Original Gembersap – €8,95

I looooooove G’nger! Maar echt. Ik had eens een fles van dit merk gewonnen met en winactie op Instagram. Dat was toen de pure gembersap (94% gembersap) De variant die in deze Jouwbox zit is de Original gembersap (42% gembersap, 35% witte druivensap en 23% citroensap) Toen vond ik het al top en ik was dus heel blij verrast toen ik zag dat er een fles hiervan in de Jouwbox zat. Zo lekker! En goed voor je immuunsysteem. Je kunt het als shotje drinken, maar ook ergens doorheen. Waar ik op dit moment heel blij van wordt is een scheutje uit deze fles door een glas bruiswater. Dat lijkt dan heel erg op gingerbeer!

Jouwbox by Ellen Tiben

Mindfuel – Organic Veggie Chips – €2,90

Chipjes van pastinaak, rode biet en zoete aardappel. Die van de rode biet vond ik niet lekker. Ik vond dit een beetje aangebrand smaken. De pastinaak en zoete aardappel waren wel lekker. Lekker met een zoutje erop. Ze worden gefrituurd onder vacuüm en dus met lage temperaturen, waardoor ze miner vet bevatten.

Laveen – Olive drop met multivitamine D3 + K2 – €17,99

Olijfolie met daarin vitamines. De vetoplosbare vitamines welteverstaan. Dat zijn de vitamines A, D, E en K. Daarvan weten we dat die oplossen in vet en dus het beste ingenomen kunnen worden met iets van vet. Bij een maaltijd met olijfolie erdoor is dus al een goed moment. Maar deze vitamines zitten in dit product dus al in vet. Dus dat is helemaal makkelijk. Je kan dit innemen met een lepel, maar dat is wel een heel heftige smaak Je kunt het dus ook in water doen en zo doorslikken. Let wel op dat er vitamine K in zit en dit mag je niet als je bloedverdunners gebruikt!

Shop hier de producten van Laveen bij Holland & Barrett

Geosilica – 100% natuurlijk silicium mineraal supplement – €29,90

Silicium, of ook wel kiezelzuur genoemd. Nog nooit van gehoord! Dit kiezelzuur komt van geothermische grond in IJsland. Ik heb de variant Refocus, wat zorgt voor meer enrgie, concentratie en focus. Laat ik dat nu wel kunnen gebruiken! 😉 Er drijven wat vlokken in de fles. Maar als je die goed doorroert gaat dat weg en dan kan je 1 eetlepel (10 ml) per dag nemen. Het is geen fijne smaak! Maar meteen daarna een glas water maakt een hoop goed. Let wel even op als je de producten uit deze of een andere box wilt gebruiken. In deze refocus variant zit bijvoorbeeld vitamine D en dat zat ook al in die olijfolie druppels. Dus kijk even of je niet te veel van iets binnen krijgt en ga dus niet zomaar alles gebruiken. Blijf ook even nadenken. 😉 Van vitamine D is het prima om bijvoorbeeld 25 ug per dag binnen te krijgen. In andere varianten zitten bijvoorbeeld magnesium of zink en koper.

Arctic Blue – Omega 3 soft gummies 7 stuks – €5,72

Visolie, maar dan in snoepjes vorm, zodat je kind het ook lekker vindt. Ik vind het toch nog wel een beetje een vis nasmaak hebben. Maar als je erna wat eet dan valt het wel mee. Heb je geen kinderen en neem je het dus zelf, let dan weer even op, want ook hierin zit vitamine D. Het smaakt naar aardbei en citrus en er zit geen suiker in!

Koop hier deze Arctic blue gummies bij Holland & Barrett

Alaise – Natuurlijke douchegel 400 ml – €7,99

Een heerlijke douchegel! Ik heb de witte variant, cotton field. Zo zacht als dat het klinkt ruikt het ook en het sopt heerlijk. Het droogt mijn huid ook niet uit, dus dat is fijn. Er zitten geen microplastics in, dus goed voor jezelf en het milieu waar het in wegstroomt. Ook is de fles gemaakt van gerecycled plastic, dus er is geen nieuw plastic voor gemaakt.

Jouwbox by Ellen Tiben

I want you naked – Good karma body oil 50 ml – €19,00

Deze lichaamsolie ruikt echt fantastisch! De mandarijn is niet te overheersend, maar toch zeker aanwezig. Het smeert ook heerlijk uit. De essentiële oliën van mandarijn en laurier hebben een stemmingsverhogend en inspirerend effect. Ook te gebruiken als massageolie! 😉 Maar je kan het ook gewoon iedere dag bij jezelf opsmeren voor een zachte huid.

Happinesz – Bodylotion Bar aloë vera kanuha – €12,99

Een bar, omdat het dan niet in plastic zit. Overal lijken ze van deze zeepvormige bars van te maken. En nu dus ook van body lotion. Ik kan niet wennen aan een bodylotion bar. Ik vind deze bar niet lekker smeren en ik vind de geur ook niet heel lekker. Het kan ook niet allemaal fantastisch zijn he. 😉

Pure by Mudmasky – Saved by the scrub for underarms – €24,00

Deze scrub voor de oksels is gemaakt zodat je geen deodorant hoeft te gebruiken. Bij mij werkt het niet. Ik heb echt nog wel deo nodig. Het idee om mijn oksels te scrubben om zo meer bacteriën en andere viezigheid weg te halen vind ik wel fijn. Dus ik zal het toch wel gebruiken, maar daarna ook gewoon deo erop doen. De klei die erin zit moet de bacteriën uit de huid zuigen. De koffie die er ook in zit neutraliseert de geur.

Weleda – Citrus hand- en nagelcreme – €7,99

Een hand- en nagelcrème van Weleda. Ik vind de citrus geur heerlijk! Het smeert ook lekker en blijft niet plakken. Er zit wel vaker handcrème in de Jouwbox, terwijl ik die eigenlijk niet vaak gebruik. Dus ik heb inmiddels een behoorlijke variatie in huis. Wel lekker om te hebben nu het weer wat omslaat en mijn handen weer droger worden!

Shop hier deze Weleda hand- en nagelcreme bij Holland & Barrett

Freezlab – Gratis freez sessie

In deze Jouwbox zit ook een voucher voor een gratis freez sessie bij Freezlab in Amsterdam. Ik ben dit nog niet gaan doen, maar ik ben wel heel benieuwd! Het lijkt me een intense ervaring. Maar ook het gevoel dat je leeft! Dus ik ga dit zeker doen en ik probeer om Frank mee te krijgen, maken we er meteen een uitje van. 😀

De Jouwbox bestellen/Member worden

Ieder kwartaal is er een nieuwe Jouwbox. Meestal is de waarde van de producten die erin zitten zo rond de €150 euro, maar je betaalt maar €45 wanneer je member wordt en €55 als je een losse box bestelt. Als je member bent krijg je automatisch de kwartaalbox thuisgestuurd. Als je een losse wilt kopen dan moet je vaak snel zijn, want hij is regelmatig binnen een paar weken uitverkocht en de kerstbox vaak al binnen een week of nog eerder! De box bestaat altijd uit allerlei verantwoorde producten. Ik vind het zelf het leukst dat ik nieuwe merken leer kennen. Merken die vaak niet zo bekend zijn en die je dus niet zal tegenkomen als je niet door iemand getipt wordt.

Wil je nu member worden, zodat je zeker weet dat je de kerstbox in huis hebt eind november? Op deze pagina kan je member worden en verder wijst alles voor zich. Kom je er niet uit? Tim zit altijd voor je klaar om je vragen te antwoorden!

Tussendoor zijn er soms ook andere boxen, zoals een The Health Factory box. Die staan los van het memberschap. Die kun je eventueel extra aanschaffen, maar krijg je dus niet automatisch. Ik zie op Facebook soms wat verwarring hierover, dus vandaar dat ik dit toch even meld. 🙂

Review Jouwbox by Ellen Tiben

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *