Ik help jou graag jouw voedingspatroon of dat van je kind aan te passen. Door naar jouw voedingspatroon en klachten/wensen te kijken kan ik jou advies geven hoe je je eetpatroon kunt verbeteren.

Neem contact met mij op door een email te sturen naar: Info@NatuurlijkLinda.nl

Ik hanteer de volgende tarieven:

Oriëntatiegesprek per telefoon of e-mail 5-10 min
wat zijn je wensen en de mogelijkheden
Gratis
Online advies 1 persoon
Analyse eetdagboek + advies voor verbeteringen, via e-mail
€75,-
Online advies voor het hele gezin
Analyse eetdagboek + advies voor verbeteringen, via e-mail
€100,-
Vervolg check 1 persoon
Check van je voortgang na online advies + advies voor verbeteringen, via e-mail
€40,-
Vervolg check voor het hele gezin
Check van je voortgang na online advies + advies voor verbeteringen, via e-mail
€65,-

*Genoemde bedragen zijn inclusief 21% BTW

Vind je het nou echt niet fijn om dit via e-mail te doen, neem dan toch even contact op. Dan kijken we voor andere mogelijkheden.

Uitgebreide uitleg van de mogelijkheden vindt je hier:

Oriëntatiegesprek

Per telefoon of via email kan ik jou kort vertellen wie ik ben en wat mijn werkwijze is, waarna je kunt bepalen of je een afspraak wilt maken of een eenmalig online advies wilt.

Eenmalig online advies

Wil je graag weten hoe gezond je nu eigenlijk al eet en wat tips krijgen over hoe je je voedingspatroon kunt aanpassen? Of heb je specifieke klachten waar je aan wilt werken? Dan kan je gebruik maken van het eenmalig online advies. Hierbij zal ik je vragen om het intakeformulier en het eetdagboek in te vullen en daarna krijg je op maat gemaakte tips uitgewerkt om zelf mee aan de slag te gaan.

Vervolg check

Ben je na het online advies een tijdje bezig met je nieuwe voedingspatroon en wil je toch weer eens laten checken hoe je het nu doet en waar je nog dingen kunt aanpassen in je voedingspatroon? Dan kan je gebruik maken van de vervolg check. Je zult dan weer een eetdagboek bijhouden en aan de hand daarvan krijg je tips om verbeteringen door te voeren.