Dit is gewoon echt superlekker en heel gezond! Frambozenvla, maar dan zonder suiker en zelfs zonder lactose! Als ontbijt, toetje of lekker tussendoor? Het maakt allemaal niet uit! 😉
Ingrediënten:
- 1 banaan
- Halve avocado
- 100 gram bevroren frambozen
- 100 ml kokosmelk (ik heb de kokosmelk van Go-Tan, hier kan je ook lezen waarom deze een goede keuze is, bestaat alleen maar uit kokos en water en zit ook nog eens in een goede verpakking 😀 )
Voor de topping:
- Losse frambozen
- Kokosschaafsel
- Cacao nibs
Dit is hoe je het maakt:
Doe de banaan, avocado, bevroren frambozen en kokosmelk in een blender of iets dergelijks. Je kan ook meer of minder kokosmelk doen, dan wordt het gewoon wat dunner of dikker. Is net wat jij lekker vindt. J
Meng dit allemaal tot een gladde massa.
Doe het in een leuk glas of een bakje.
Doe de topping eroverheen. Dit kan natuurlijk alles zijn wat je lekker vindt! In dit geval had ik wat losse frambozen apart gehouden en kokosschaafsel en cacao nibs erbij gedaan.
Eet smakelijk! Ga je dit ook eens maken?
Lijkt me lekker. Ga ik uitproberen
Leuk! Laat je weten hoe je het vond?