Na de eerste batch aan theeën die ik mocht testen van Nicole’s Choice heb ik er nog meer gekregen! Super leuk! Ik drink iedere dag super veel thee, dus ik vind het helemaal niet erg om er nog meer te proberen. 😉

In deze blog zal ik het hebben over de groene- en kruidentheeën die ik heb getest waarin citroen of sinaasappel zit. Ik had er nu een paar bij elkaar verzameld, dus die kan ik nu mooi vergelijken. 😀

Lemon Like

Lemon “like” natuurlijk, omdat het geen citroen is, maar citroengras. Citroengras is dan ook het enige ingrediënt in deze thee. Het citroengras heeft in het zakje een hele subtiele citroengeur. Als thee vind ik dit super lekker! 😀 Heerlijk fris. Doordat er niks verder aan toegevoegd is geeft het ook super goed, puur gevoel. Tenminste, dat heb ik altijd als ik iets gezonds neem. 😉

Citroenzeste

En dan citroenzeste. Dit is niks anders dan gedroogde citroenschillen. Het heeft een vrij heftige geur, maar op zich niet vies. Maar als thee vind ik het niet zo lekker. Een beetje bitter en te heftig voor mij. Terwijl ik niet eens heel veel heb gebruikt. Ik zal deze niet snel zo op zichzelf nog een keer nemen.

Lemon party

Maar dan komt de Lemon party. Hier zitten ook weer de gedroogde citroenschillen in, die je ook best flink ruikt door de China Sencha groene thee heen, waar het doorheen zit. Maar nu vind ik het super lekker! Eigenlijk proef je vooral groene thee, met een heerlijk frisse tint erdoor van de citroenschillen. Op deze manier vind ik de citroenschillen wel lekker.

Sinas thee

Van de theeën met sinaasappel had ik, net als bij de citroen, onder andere de Sinas thee, wat bestaat uit alleen gedroogde sinaasappelschillen. Ook deze vind ik niet zo lekker. Ik vind het erg bitter en ik kan er niet aan wennen.

Juicy orange

Maar daarnaast heb ik ook van de sinas variant weer een China Sencha groene thee, met de gedroogde sinaassappelschillen erdoor. En ook in dit geval vind ik dit juist wel lekker. Heerlijke groene thee, met een vleugje sinaasappel erdoor.

De gedroogde schillen

Ik vind de gedroogde citroen- en sinaasappelschillen niet lekker op zichzelf, maar wel door de groene thee heen. Ik denk dat het bijvoorbeeld ook leuk is om de schillen door andere theeën te doen, voor een extra frisje van de citroenschillen bijvoorbeeld. Ik zal ze in ieder geval niet snel meer los gebruiken. 🙂

De volgende keer ga ik het hebben over de verschillende theeën met munt die ik heb geprobeerd. Ik wist niet dat er zoveel verschillende waren. 😉

Getest: Theeën met citroen en sinaasappel van Nicole’s Choice
Getagd op:            

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *