De laatste theeën alweer van alle theeën die ik mocht testen van Nicole’s Choice! Kijk natuurlijk ook even terug naar de andere blogs die ik schreef voor Nicole’s Choice als je er eentje gemist hebt.

Bloementuin

Dit is echt de aller lekkerste thee van allemaal die ik heb geproefd! De ingrediënten zijn lavendel, roos, kamille, goudsbloem, korenbloem en citroengras. Ook omdat ik nog nooit eerder een thee heb gedronken die zo bloemig smaakt was dit een aangename verrassing. Het ruikt naar bloemetjes en ook zeker smaakt het naar bloemetjes. Heel apart en super lekker!

Bloesemthee

Ook deze thee ruikt heel bloemig door de geur van de groene en zwarte thee die er ook in zit. De ingrediënten van de bloesemthee zijn groene en zwarte thee, jasmijn-, rozen- en osmathusbloesem. Ik heb even opgezocht wat die osmathusbloesem is, want daar had ik nog nooit van gehoord! Het is een groene struik met kleine gele bloemetjes en het is vooral bekend in Azië. Deze thee smaakt wat heftiger dan ik normaal gewend ben door de zwarte thee die erin zit. Maar het is zeker niet te overheersend. De bloesem geeft een lekker zachte smaak.

Jasmine Queen

Deze thee bestaat uit groene jasmijnthee en vlierbloesem. Ik hou van jasmijnthee! Dus ook deze vind ik lekker! Een lekkere zachte smaak, die de hele dag door kan.

Fruit Explosie

Gezien de ingrediënten dacht ik dat dit een hele zoete thee zou zijn. En zo ruikt hij ook. De ingrediënten zijn namelijk appel, hibiscus, sinaasappelschil, bramenblad, frambozen, aardbeien en natuurlijk aroma. Maar toch valt dat reuze mee als je hem drinkt! Verrassend wel. 🙂 De smaken zijn mooi gebalanceerd en ik vind het zeker niet te zoet. Het is een lekker frisse thee. Vooral lekker op warme dagen vind ik.

Conclusie

Het wordt een beetje eentonig zo, maar eigenlijk vind ik bijna alle theeën die ik heb mogen testen erg lekker. Ik heb doordat ik deze theeën mocht testen ook de losse theeën weer leren waarderen. Natuurlijk is een theezakje super makkelijk. Maar ik merk wel degelijk verschil nu in smaak tussen losse thee en een theezakje. Op mijn werk is het gewoon het eenvoudigst om een theezakje te pakken. Maar thuis ben ik wel meer losse thee gaan drinken. Ik ben nog niet door mijn voorraad heen, maar ik denk dat ik zeker nog eens bij Nicole’s Choice ga bestellen wanneer de voorraadkast leeg is. 😀

Getest: Bloemen – en fruitthee van Nicole’s Choice
Getagd op:                    

4 gedachten over “Getest: Bloemen – en fruitthee van Nicole’s Choice

 • 27 augustus 2018 om 16:08
  Permalink

  Hallo Linda, ik heb gelezen over je stuitverhaal. Als je er nog steeds last van hebt, ga dan langs bij Sytske Lohof van Praktijk de Overwinning in Leerdam of bij haar vriendin Frida Barmenthlo in Huizen op Plein 2000. Frida heeft daar een fysiopraktijk met haar vriendin Tineke Ruiter. Door vallen in de douche en maanden later op het ijs kon ik alleen nog maar liggen of lopen door de pijn in mijn stuit.
  Na veel ellende en diverse therapeuten etc heeft Frida met haar collega en vriendin Tineke mijn stuit behandelt. Hij bleek wel degelijk gekanteld al werd mij door anderen gezegd dat ik aan fantoom pijn van de stuit leed want hij stond recht. Dit zei ook ‘stuitenexpert Meine Veldman in Bilthoven) …DUS NIET!!! Ik heb zoveel gehuild van geluk en kan het nog amper geloven dat ik pijnvrij ben.
  Geef de moed niet op. En blijf mooie momenten maken met je dierbaren.
  Warme groet
  Lindy Onderwater

  Beantwoorden
  • 27 augustus 2018 om 16:15
   Permalink

   Hi Lindy, wat fijn dat je er vanaf bent! Ik ga eens kijken naar die praktijk. Dank je!

   Beantwoorden
 • 4 september 2018 om 14:22
  Permalink

  Losse thee smaakt zoveel lekkerder dan thee uit een zakje! Ik grijp toch nog wel naar de zakjes omdat dit gewoon praktischer is, maar ik heb ook een theedoos vol losse thee. Heerlijk!

  Beantwoorden
  • 4 september 2018 om 14:30
   Permalink

   Lekker! Ja, puur uit gemak zijn zakjes erg handig. Vooral ook op werk. Geen zin om met een thee ei en theezeef aan de gang te gaan daar. 🙂

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *